Close Menu

Milieu: fauna & flora

Stacks Image 19

Wil ook jij langzaam doodgaan?
Alle links afgebeelde peperzaailingen werden gedurende 200 dagen onder identieke omstandigheden opgekweekt, op één verschil na.
De planten in de bovenste drie kaders (A, B en C) werden dagelijks bewaterd met kraanwater dat eerst een uur in een glazen kolf had gestaan.
De planten in de onderste drie kaders (D, E en F) werden dagelijks bewaterd met kraanwater in een identieke glazen kolf, met dit verschil dat de kolf eerst een uur naast deze WiFi-router had gestaan
Diverse gelijkaardige experimenten werden gebundeld in
deze pdf.

Stacks Image 58


De effecten van gepulste microgolfstraling op ons leefmilieu zijn op lange termijn nefast !
Aantasting van het immuunsysteem bij koeien, paarden en ander vee. Zelfs huisdieren ontsnappen niet aan de veel te hoge stralingsbelasting binnenshuis, veroorzaakt wordt door DECT (draadloze telefoon), WIFI of WLAN, Bluetooth, Wii-toestellen en gsm. Maar ook de krachtige elektromagnetische velden veroorzaakt door transformatoren, koelkasten, elektromotoren, inductiefornuizen, slecht geaarde aansluitingen van elektrische apparaten .... zijn op lange termijn slecht voor élk levend wezen.

Stacks Image 53


Colony Collapse Disorder:
moderne draadloze technieken en communicatie protocollen zoals 3G, 4G, 5G verstoren de onderlinge communicatie van de bijen op een zodanige wijze dat de bijen hun weg niet meer terug vinden naar hun korf.
Een
wetenschappelijk onderzoek van Daniel Favre toonde reeds in 2010 de negatieve invloed van draadloze communicatie (GSM), die gebruik maakt van gemoduleerde hoogfrequentie straling, op de werking en samenhang van een bijenvolk aan.

Stacks Image 21


Duitsland
(Beieren): Familie Hartmann heeft sinds de komst op 27-08-2002 van gsm-zenders (D1 & D2) en tot januari 2004 niet minder dan 10 koeien en 14 kalveren verloren uit hun veestapel van 36 runderen. De afstand van boerderij tot de zenders bedroeg 400m.
De hoeveelheid gemeten straling is ver onder de geldende, zogenaamd veilige, normen (42 V/m). Op het weiland werd 0,36 tot 0,59 V/m gemeten, in de stallen 0,01 tot 0,15 V/m. en rondom de boerderij 0,04 tot 0,3 V/m. gemeten.
De familie Hartmann had er zelf ook onder te lijden: hoofdpijn, brandende ogen, huiduitslag, haaruitval, slaapstoornissen en voortdurende verkoudheden. Ze zijn letterlijk moeten vluchten en hebben hun boerderij op die locatie moeten opgeven.
Mobilfunkstrahlung auf dem Bauernhof:
Wildpoldsried (Oberallgäu)

Stacks Image 35
Stacks Image 37


Mount Nardi wildlife studie van de Nightcap National Park World Heritage Area gedurende de periode (2000-2015.)

De berg Nardi, in Australië, bevat een enorme kluster van TV-radio-GSM zenders, hun aantal is de laatste jaren enkel toegenomen. De biodiversiteit is hierdoor dramatisch achteruit gegaan.
Niet alleen de top van de levensketen wordt aangetast, ook het fijne netwerk van de biodiversiteit van het Werelderfgoed wordt verwoest en een verraderlijke, massale en steeds groter wordende genetische achteruitgang is het gevolg.
studie:pdf uitgevoerd door de beroemde Mark Broomhall (naturalist / ethno-botanist)


Hoeveel straling komen wij dagelijks tegen?
GSM handset tegen het hoofd: +10.000.000μW/m²
handset 1-2W op 30cm afstand: +1.000.000μW/m²
handset 1-2W op 1m afstand: +100.000μW/m²
zendmast op 20m afstand: 20-250.000μW/m²
zendmast op 200m afstand: 0,1-1.200μW/m²
zendmast op 300m afstand 3° verdiep: 100μW/m²
Bouwbiologische richtwaarde SBM2015
1μW/m² verdraagt een gezonde mens 24/7 zonder klachten!

geen bezorgdheid: <1μW/m²
lichte bezorgdheid: 1-10μW/m²
ernstige bezorgdheid: 10-1.000μW/m²
extreme bezorgdheid: >1.000μW/m²

Overzichtskaarten waar staan er zendmasten in: Vlaanderen, BE, NL, andere landen


Steunen:

Met uw bijdrage kunnen wij mensen helpen die lijden onder de electrosmog, metingen aan huis uitvoeren , juridische acties ondernemen, onderhoud website, folders & stickers drukken, internationale acties en veel meer.
Uw steun is welkom op rekening-nr: BE36 3770 2415 7481 BIC: BBRUBEBB