Evolutie antenne-techniek kankerplaats GSM-antenne-evolutie
Een GSM aan het hoofd geeft tot 80 miljoen keer teveel straling.

De hoeveelheid straling die een GSM mag uitstralen wordt bepaald in de SAR-waarde (Specifiek Absorptie Rate)(industrie).
Deze veiligheidsnormen werden vastgelegd voor volwassenen, EN NOOIT VOOR KINDEREN die kwetsbaarder zijn. Op basis van gemeten thermische effecten is de norm voor de SAR-waarde van een GSM vastgelegd op 2 Watt. Het is bewezen dat jongeren (-16 jaar) meer energie in het hoofd absorberen tijdens een gsm-gesprek en dat daardoor de kans op
hersentumoren sterk stijgt. Zie stralingsrisicos.nl We moeten jongeren dus afraden om hun GSM veel/of frequent te gebruiken, zelfs volwassenen kunnen gesprekken langer dan zes minuten best vermijden! 12 gouden regels voor gsm-gebruikers Voorkom hoofdpijn, oorsuizingen, oogaandoeningen, slaapstoornissen...
Andere gezondheidseffecten (athermische-effecten) dan deze van opwarming worden ten stelligste ontkent en verworpen door de industrie en onze overheden (lobby-werk industrie). Dit staat in contrast met de duidelijke waarschuwingen van de "Hoge Gezondheidsraad" in België!

De toename van hersentumoren(Hypofyse) is schrikwekkend!

De wereldwijde introductie van de DECT-telefoon en de GSM (gepulste signalen) starte vanaf 1992.

HypofyseTumors zweden
Pasted Graphic

Bovenstaande Tabel geeft duidelijk aan dat de kans op hersentumoren gerelateerd is aan het cumulatief draadloos telefoneren. bron: Spandidos publications
GSM cacinogeen 10jr

GSM-gebruik: hoogfrequent EM-straling is cumulatief schadelijk "carcinogeen" !
Wanneer men 30 jr. lang gemiddeld 5,5 min./dag draadloos gesprekken voert is het risico 220% en wanneer je 11 min./dag draadloos gesprekken voert kan dit oplopen tot 800% kans op gliomen, een vorm van hersenkanker. Hierbij hebben wij nog geen gegevens over de impact van draadloos internet via smartphones. Wanneer je deze additionele HF-straling mee in overweging neemt is het raadzaam bewust en spaarzaam om te gaan met draadloos gebruik van smartphones en laptops. Gezien de extreem gepulste aard van HF-straling (van Wifi, 3G, 4G, 5G) veroorzaakt deze steeds meer stress in ons lichaam.
In Frankrijk is over enkel decennia het aantal glioblastoma kankers (=GBM, meestal met dodelijke afloop binnen een jaar) verviervoudigd tot 3.481 slachtoffers/jaar.
GBM France
In Frankrijk is over enkel decennia het aantal glioblastoma kankers (=GBM, meestal met dodelijke afloop binnen een jaar) verviervoudigd tot 3.481 slachtoffers per jaar.
Dr. Marc Arazi, President of
Phonegate Alert: op twee decennia zijn er ruim 50.000 slachtoffers te betreuren. Absolute duty to protect children and young people: Dr Annie Sasco, cancer epidemiologist, former Director of Research Unit at IARC-WHO.
Wanneer gezondheid belangrijk is zal het gebruik van vaste verbindingen steeds belangrijker worden. Glasvezel is veruit de snelste en veiligste manier om data te transporteren. Infrarood-licht zal opnieuw zijn intrede doen als veiligere manier voor draadloze data overdracht op korte afstanden.
Stacks Image 68

GSM handset tegen het hoofd +10.000.000μW/m²
handset 1-2W op 30cm afstand +1.000.000μW/m²
handset 1-2W op 1m afstand +100.000μW/m²
zendmast op 20m afstand 20-250.000μW/m²
zendmast op 200m afstand 0,1-1.200μW/m²
zendmast op 300m afstand 3° verdiep 100μW/m²
Bouwbiologische richtwaarde (SBM2015) voor een woonkamer 1μW/m² !